La Cambra del Berguedà enceta una nova programació formativa

La corporació territorial va tancar el darrer semestre formatiu amb la participació de més d’una vintena de professionals. 

La corporació territorial del Berguedà dona a conèixer la nova oferta formativa del proper semestre 2022-2023. Concretament, la programació presentada avui per la corporació territorial ofereix un àmplia selecció de programes formatius dirigida a fomentar el desenvolupament del conjunt de l’empresariat, així com també dels autònoms/es i de la comunitat emprenedora. 

En aquest sentit, d’entre tot el conjunt de cursos disponibles que s’oferiran a partir d’octubre hi destaquen el Taller d’eines avançades d’excel, La gestió de magatzems i estocs, El responsable administratiu únic: repàs fiscal, financer i comptable i, com a novetat, La gestió de dinàmiques i actituds toxiques. 

Cal destacar que la darrera edició formativa de la Cambra va tancar amb uns resultats positius per la comarca. En total, la territorial del Berguedà va divulgar una sèrie de cursos que van contribuir a adquirir coneixements a més d’una vintena de professionals en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits.