La Cambra del Baix Llobregat participa a la TECNOEXPO de Viladecans per contribuir a la digitalització del teixit productiu

La Cambra aproparà els beneficis de la digitalització a tot l’ecosistema economicoempresarial a través de l’Oficina Acelera Pyme que gestiona la corporació.  

La Cambra del Baix Llobregat posarà el focus en la digitalització del teixit productiu durant la celebració de la fira TECNOEXPO Viladecans, que obrirà les seves portes aquest divendres, 25 de novembre, de les 9.30 a les 17 hores a l’espai CÚBIC (Passeig de la Marina, 32, Viladecans).  

Sota el títol ‘Viu el canvi tecnològic’, l’esdeveniment oferirà debats, ponències, expositors i activitats que volen afavorir la transformació i millora de la cultura digital de les empreses que conformen el territori, amb l’aplicació de les noves tecnologies, com pot ser la logística 4.0.   

Amb l’objectiu d’explorar les possibilitats de les noves tecnologies, l’espai CÚBIC es convertirà en un punt de trobada  gamificat i de networking per a les empreses, i on tots els assistents de la fira podran visitar els tres espais d’exposició que hi haurà distribuïts pel saló:  

  • Espai Fira: En aquest espai es crearan dinàmiques per promoure el talent de les empreses amb la tecnologia, gràcies els consells de  professionals del sector que posaran sobre la taula els reptes de futur en relació els productes o serveis basats en tecnologies 4.0. L’empresariat podrà donar a conèixer els seus projectes d’innovació. 
  • Espai Digitalització: Es tracta d’un espai per agents digitalitzadors on les empreses tindran la possibilitat de rebre assessorament per a la digitalització i conèixer quines són les seves necessitats, i  se’ls informarà de subvencions actuals.  
  • Espai Discover: Els assistents tindran la possibilitat d’experimentar, veure en funcionament i fer un tast de les noves tecnologies: Internet de les coses, Intel·ligència Artificial, Realitat virtual, realitat augmentada,  Impressió 3D, robotització i automatització, drons… 

En aquest sentit, la Cambra del Baix Llobregat aproparà els beneficis i oportunitats que ofereix la transformació digital al conjunt de tot el teixit productiu a través de l’Oficina Acelera Pyme i el departament de digitalització de la corporació.