La Cambra del Baix Llobregat i la de l’Hospitalet presenten l’oferta formativa del segon semestre del 2021

Les corporacions celebren l’èxit de les dues darreres edicions, les quals han permès formar a 1.015 alumnes, gràcies als més de 100 cursos oferts.

Més de 35 cursos conformaran el nou catàleg formatiu per al curs 2021-2022 que un any més les Cambres de l’Hospitalet i el Baix Llobregat posaran a disposició del teixit empresarial de la comarca, així com també dels emprenedors/es i autònoms i autònomes del territori. D’entre tot el conjunt de cursos oferts hi destaquen els cursos dedicats a millorar les habilitats en Excel, a aprofundir les tècniques de venda i a optimitzar els processos de logística. D’aquesta forma, les Cambres seguiran un any més donant resposta a les principals preocupacions i demandes de les empreses de la zona.

De fet, la posada en marxa d’aquesta nova edició ha servit també per fer balanç dels resultats assolits en matèria formativa per part d’ambdues Cambres al llarg d’aquests últims dos anys. En total, les corporacions territorials han format a 1.015 alumnes, gràcies als més de 100 cursos oferts en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits. Tanmateix, també s’ha posat de relleu els bons resultats assolits amb el programa “Formació a mida” amb la realització de més de 30 cursos dissenyats ad-hoc a les especificacions i necessitats de les empreses.

D’aquesta forma, la Cambra del Baix Llobregat i la Cambra de L’Hospitalet, amb la voluntat de promoure l’activitat econòmica i empresarial, han refermat la seva intenció de donar suport a la gestió i direcció de les empreses dissenyant un ampli catàleg de cursos dirigit a satisfer les necessitats específiques actuals.

 

  • Descarregar

    Cambres territorials_formacio_baixllobregatHospitalet