La Cambra del Baix Llobregat apropa els ajuts europeus i els recursos sobre innovació a l’empresariat de Pallejà

El taller dirigit a l’empresariat local se celebrarà el proper dimarts, 7 de març, al Castell de Pallejà  i comptarà amb la participació de l’equip tècnic especialitzat de la corporació.  

La Cambra territorial del Baix Llobregat organitza el pròxim dimarts, 7 de març, a les 9:30 hores, un taller presencial per apropar les ajudes de finançament en matèria d’innovació i vinculades als Next Generation al teixit empresarial local, i fomentar així el creixement i la competitivitat. La jornada compta amb el suport de l’Ajuntament de Pallejà, l’Ajuntament de Cervelló, UPIC Cambra, l’Associació d’empreses dels polígons d’activitat econòmica de Pallejà i l’Associació de Polígons de Cervelló.

En aquest sentit, la Cambra territorial Llobregat treballa des de la posada en marxa dels fons Next Generation per vehicular i donar a conèixer les convocatòries i els diferents ajuts que es desprenen d’aquests fons europeus. Amb l’objectiu que les empreses locals puguin optar-hi i impulsar una economia més resilient basada en la innovació i les noves tecnologies. En aquesta ocasió, el curs comptarà amb el coneixement de diversos tècnics i experts de la corporació en projectes europeus, innovació i internacionalització, que donaran a conèixer en detall els instruments existents del mercat per impulsar projectes i inversions en innovació.  

La jornada, sota el títol “Taller d’Innovació: Descobreix les claus per al finançament dels projectes d’innovació a la teva empresa. Nous ajuts Next Generation”, se celebrarà a l’edifici Castell de Pallejà  (avinguda Prat de la Riba, 10) del municipi de Pallejà.  El propòsit de la iniciativa centrarà a presentar els nous ajuts europeus els quals tenen accés les pimes; les eines d’estalvi que existeixen per inversions en innovació, i les eines fiscals de recuperació de despeses i les línies d’ajut a fons perdut 

A banda, durant el taller es farà una anàlisi d’exemples empresarials i casos pràctics perquè les empresàries i els empresaris participants puguin conèixer de primera mà com pot beneficiar l’aplicació dels incentius fiscals a l’empresa i com fer-ho per aconseguir casos d’èxit. 

  • Descarregar

    20230301_NP_BaixLlobregat_ajunts innovacio_palleja