La Cambra de l’Hospitalet tancarà el cicle de jornades presencials per impulsar l’activitat empresarial local amb una xerrada sobre els fons Next Generation EU

Les xerrades van arrencar a finals de setembre i han comptat amb la participació de gairebé una seixantena d’empresaris i empresàries de la ciutat.

El propers 26 de novembre i l’1 de desembre la Cambra de l’Hospitalet organitza 2 noves sessions del Cercle de Jornades Empresarials Presencials a L’Hospitalet, un cicle de conferències mensuals amb la voluntat de facilitar les eines per reactivar i impulsar l’activitat empresarial que ha quedat afectada per l’impacte de la Covid-19.

Les jornades, que se celebraran a les oficines de la Cambra de L’Hospitalet situades a l’edifici de la Gornal Activa, seran presencials, atès que des de la corporació es pretén contribuir així a explotar els beneficis que ofereix el networking presencial entre el conjunt del teixit empresarial.

Les xerrades, que van arrencar a finals de setembre i han comptat amb la participació de gairebé una seixantena d’empresaris i empresàries, han estat el marc per tractar temàtiques polivalents que giren al voltant de tendències que poden generar interès entre el teixit empresarial per donar impuls a la seva activitat, com per exemple, com expandir internacionalment els negoci en temps de pandèmia.

26 de novembre: Lideratge situacional

Divendres, 26 de novembre, tindrà lloc una sessió orientada a empresaris i empresàries amb responsabilitats de lideratge d’equips de treball on s’explicaran les claus per adaptar l’estil de management a cada situació, fer un bon seguiment dels resultats de les persones i ajudar-les a créixer i aconseguir els seus objectius mitjançant un bon lideratge. La jornada serà impartida per Jordi Villar Lleonartresponsable de formació de Unilever España, Mars Iberia i Idilia Foods, i consultor internacional especialitzat en management, vendes i habilitats d’influència.

Inscripcions: https://ja.cat/PYtGy

1 de desembre: Oportunitats dels Next Generation EU

La segona sessió convocada estarà centrada en els fons Next Generation EU, un ambiciós paquet d’ajuts impulsat per la Unió Europea per reactivar l’economia després de la pandèmia i transformar-la cap a un model més innovador i i resilient. L’Estat espanyol, a través del ja aprovat Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, guiarà l’execució de 72.000 milions d’euros provinents d’aquests fons fins l’any 2023, amb el focus posat en projectes relacionats amb la transició ecològica, la transformació digital, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial.

Amb la voluntat d’apropar aquests fons a les pimes, la base del teixit empresarial català, la Cambra de l’Hospitalet explicarà en aquesta jornada les característiques dels Next Generation EU, els reptes i oportunitats que brinden a les pimes catalanes i es detallaran com poden estar informades sobre les darreres novetats i convocatòries  per beneficiar-se d’aquests fons de recuperació.

Inscripcions: https://ja.cat/X96vi

  • Descarregar

    CambresTerritorials_NP_JornadesHospitalet