La Cambra de l’Anoia organitza una trobada per potenciar la internacionalització del teixit empresarial

La corporació presentarà el seu nou programa internacional iGlobal.cat amb l’objectiu d’oferir les eines i l’expertesa per dissenyar plans d’internacionalització i identificar clients potencials.

La Cambra de l’Anoia donarà a conèixer al territori la seva nova aposta d’assessorament internacional que ha definit per contribuir a les exportacions del teixit empresarial de la demarcació. Concretament, la corporació presentarà el producte iGlobalcat, un programa d’assessorament que comptarà amb els millors experts en internacionalització, instruments digitals i màrqueting/vendes; com Xavier Marcet, consultor internacional d’empreses en estratègia i innovació, i Samuel Jiménez, consultor especialitzat en comerç internacional.

iGlobalCat és un programa de 5 sessions presencials molt pràctiques, que tenen com a objectiu ajudar a millorar la posició competitiva als mercats de les empreses. Concretament, a través del programa es promourà la transferència de coneixement i l’intercanvi d’experiències; es realitzaran tutories individuals dirigides a assessorar el teu creixement i expansió; es tractarà l’ús i implementació de les tecnologies més actuals; i es realitzaran sessions de networking amb experts en d’internacionalització i digitalització.

La jornada de presentació anirà a càrrec de la directora d’internacionalització de la Cambra de Barcelona, Elisabet Coll-Vinent, i de l’expert formador del curs, Samuel Jimenez, i estarà oberta a tot el teixit empresarial, però més específicament a aquelles que vulguin aprofundir en la seva expansió internacional. Poden formalitzar-se les inscripcions a través del següent enllaç o l’adreça anoia@cambrabcn.cat.