La Cambra de l’Anoia augmenta l’oferta formativa del proper semestre

La corporació territorial va tancar el darrer semestre formatiu amb la participació de més de 40 professionals.

Gairebé una desena de cursos integren la nova oferta formativa de la Cambra de l’Anoia per al proper semestre 2022-2023. Concretament, la programació presentada avui per la corporació territorial ofereix un àmplia selecció de programes formatius dirigida a fomentar el desenvolupament del conjunt de l’empresariat, així com també dels autònoms/es i de la comunitat emprenedora.  

En aquest sentit, d’entre tot el conjunt de cursos disponibles que s’ofereix a partir de finals de setembre hi destaquen els tallers formatius dedicats a gestionar l’eina de visualització de dades Power BI, a millorar les habilitats en Excel o actualitzar els coneixements en matèria reguladora d’exportacions. Podeu consultar tota la programació al següent espai web: https://ja.cat/AnoiaFormacio22 

Cal destacar que la darrera edició formativa de la Cambra va tancar amb uns resultats positius per la comarca. En total, la territorial de l’Anoia va divulgar cinc cursos que van contribuir a adquirir coneixements a més de 40 professionals en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits. 

 

  • Descarregar

    20220915_CambresTerritorials_formacio_Anoia