La Cambra de Comerç de Barcelona dona suport a La Marató de TV3 organitzant un ampli ventall d’activitats a La Llotja de Mar

Les aportacions obtingudes es destinaran íntegrament al programa de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que enguany es dedica a la recerca en l’àmbit de la salut mental. 

La Cambra de Comerç de Barcelona se suma aquest diumenge 19 de desembre a la 30ª edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany estarà dedicada a la salut mental. Amb la col·laboració de Cases Singulars, la corporació ha organitzat aquest dia a La Llotja de Mar un programa especial d’activitats variades i per a tots els públics per donar suport a aquest projecte solidari i en destinarà totes les aportacions obtingudes a la recerca en l’àmbit de la salut mental i la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones. 

Durant tota la jornada la Llotja oferirà visites guiades a l’edifici, on els visitants descobriran la història d’un dels edificis gòtics-neoclàssics més emblemàtics de Barcelona que ha estat testimoni del desenvolupament de la ciutat durant més de 700 anys. Durant el matí els joves de l’Escola Gymusic oferiran el seu repertori per dinamitzar amb música l’experiència dels visitants. 

Una altra experiència musical destacada durant la jornada seran 2 concerts benèfics de música clàssica al Saló dels Cònsols, un al matí a càrrec de l’Orquestra de Flautes de Barcelona i un altre a la tarda a càrrec del músic Anton Serra, flauta travessera, i l’Orquestra de Flautes de Barcelona.  

També s’han organitzat diversos tallers de contes i ioga per a famílies on, de la mà d’una narradora i instructora de ioga infantil i mindfulness, s’aproparà a infants i pares i mares el món del ioga. Durant aquestes sessions es realitzaran postures de ioga senzilles, es treballarà l’equilibri a partir de jocs, es desenvoluparà la imaginació i s’ensenyaran tècniques de relaxació i respiració.  

Finalment, La Llotja de Mar també acollirà una activitat d’Urban Skectchers, una organització internacional sense ànim de lucre dedicada a fomentar la pràctica del dibuix en directe de la realitat que ens envolta. Durant tota la jornada es convocaran els skectchers a diferents hores perquè vinguin a retratar les cambres i racons de la Llotja i compartir les seves obres a les xarxes socials. 

Les inscripcions a les activitats es poden fer a través de la web: https://ja.cat/HfDcs