La Cambra de Barcelona inaugura l’Espai Cambra al Business Center de l’Aeroport per impulsar aliances empresarials

El nou espai compta amb les prestacions necessàries per poder treballar entre desplaçaments o bé per reunir-se quan es fan estades a la ciutat per motius de feina 

La Cambra de Comerç de Barcelona conjuntament amb l’Aeroport de Barcelona i Sleep&Fly Business Center han inaugurat aquest dijous el nou Espai Cambra d’accés lliure, situat al Business Center de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat amb l’objectiu de contribuir a fomentar el networking i les aliances empresarials. 

L’equipament té com a objectiu facilitar les trobades empresarials i afavorir les reunions de negoci. Per això la zona està dissenyada perquè tant empresaris i empresàries com autònoms i autònomes puguin disposar d’una àrea amb les prestacions necessàries per treballar mentre es desplacen o bé per reunir-se quan fan estades a la ciutat per motius de feina. La sala compta amb zones privades per fer reunions, una àrea de coworking i un espai diàfan per fomentar el networking. 

A l’acte de presentació hi han participat la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, la directora de l’Aeroport de Barcelona, Sònia Corrochano, i el gerent de Sleep&Fly Business Center, Francisco Ruiz. A més a més, també hi han assistit el president de la Cambra del Baix Llobregat, Carles Guilera, i la directora gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona, Eva Borràs.   

Segons les últimes conclusions de l’Observatori de Trànsit Aeri de Barcelona, l’Aeroport de Barcelona va tancar l’any 2021 amb un 91% de les destinacions del 2019 recuperades, malgrat comptar encara amb un 14% menys de companyies aèries que abans de la Covid-19 i un 58% menys de freqüències i operacions. Aquestes xifres mostren símptomes evidents de recuperació de l’ens aeroportuari i la corporació vol potenciar l’embranzida per afavorir que l’Aeroport sigui un actiu en el foment i l’impuls del turisme de negocis.  

En aquesta línia, la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, ha manifestat que “s’espera que l’espai fomenti intercanvis empresarials, faciliti negocis i la creació de nous projectes”.   

Des de la Cambra de Comerç de Barcelona es treballa per dibuixar un nou model aeroportuari que basi el seu posicionament competitiu en la connectivitat intercontinental, la sostenibilitat, la qualitat d’operacions i servei, i un turisme d’alt valor afegit. Amb la inauguració de l’Espai Cambra, la corporació es reafirma en la construcció de l’Aeroport del segle XXI, que vol fomentar les connexions intercontinentals, el turisme de negocis i que l’economia catalana s’obri al món.