La Cambra crea l’Escola d’Estiu per a empresaris i alts directius, adreçada a pimes

Creix la demanda de formació a mida entre empresaris, gerents i directius.

La Cambra de Comerç de Barcelona inicia aquest any per primera vegada l’Escola d’Estiu per a Empresaris i Alts Directius, adreçada especialment a pimes. La iniciativa, que ja compta amb el 100% d’ocupació, persegueix continuar amb l’oferta formativa de la Cambra al llarg de tot l’any i cobrir un dèficit, en uns mesos en què la disponibilitat d’empresaris i directius augmenta. 

L’escola s’emmarca dins del Programa d’Empresaris i Directius, que ha acollit de gener a juny prop de 700 empresaris en tota la seva oferta. Per aquest mes de juliol s’han programat dos cursos especialitzats, el primer sobre Gestió de la Comunicació per ajudar a l’estratègia empresarial i el segon sobre com dirigir amb èxit un equip en temps de transformació. Són cursos destinats a empresaris, directors generals, gerents i equips directius en general.

Formació a mida per a pimes
Les accions formatives de la Cambra de Barcelona han augmentat durant els últims anys i s’han anat adaptant a les noves necessitats i realitats empresarials. En aquest sentit, l’any passat es van formar més de 3.500 empreses.

L’oferta de la Cambra també inclou la formació continuada, que aquest any ha comptat amb més de 1.000 participants i preveu realitzar 172 cursos al segon semestre i la formació online, que oferirà 60 cursos nous.
 
“Aquest any s’ha notat un fort creixement pel que fa a la formació a mida, que en els primers mesos de l’any ha duplicat el servei. En concret, s’han realitzat 60 formacions a mida de gener a juny, especialment destinades a pimes”, explica la directora de Competitivitat i Formació de la Cambra de Barcelona, Maria Segarra. 

Per al segon semestre el Programa d’Empresaris i Directius continuarà amb una nova edició de tres cursos ja consolidats sobre Direcció estratègica de pimes; Direcció comercial i màrqueting, i Consellers d’empresa familiar. A més, se celebraran quatres jornades Campus Cambra Alumni, una fórmula que té una gran acollida pel seu format, ja que són píndoles formatives sobre temes orientats a l’estratègia i lideratge empresarial, de màxim tres hores de durada i que han comptat amb més de 500 empresaris assistents en els primers mesos de l’any.