La Cambra apropa el Kit Digital a més d’una trentena d’empresaris i autònoms del Baix Montseny

Concretament, la cita ha tractat en profunditat les línies de subvencions que l’entitat cameral té actualment actives a través de l’oficina Acelera Pyme per fomentar la transformació digital de les pimes i autònoms.

La Cambra del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Celoni, acosta al teixit productiu el programa Kit Digital, amb una jornada que ha comptat amb la participació de més de 30 empresaris/es i autònoms/es. Concretament, la cita ha tractat en profunditat les línies de subvencions que l’entitat cameral té actualment actives a través de l’oficina Acelera Pyme.

La iniciativa Kit Digital, es tracta d’un prograLma finançat amb fons Next Generation EU que té com a objectiu accelerar la transformació digital empresarial a través de subvencions directes. Concretament, l’aposta permetrà implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de propostes que van des del disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres.

A data d’avui, ja hi ha obert el primer segment de finançament, el qual ofereix ajudes de fins a 12.000€ a les empreses d’entre 10 i 49 treballadors per implementar solucions digitals; i en les properes setmanes s’obrirà la convocatòria per a empreses de 3 a 9 treballadors/es. El segment restant, d’empreses d’1 a 2 treballadors, no estarà actiu fins al proper mes de setembre.

La jornada ha anat a càrrec del tècnic de la Cambra de Comerç de Barcelona i assessor del programa AceleraPyme, William Sabin, qui ha explicat amb detall els objectius de la convocatòria, així com també els tràmits necessaris per accedir-hi; mentre que el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Celoni, Josep Maria Gayolà, n’ha fet l’obertura.

La Cambra ofereix més informació del programa a la següent pàgina web: https://www.cambradigital.cat/ca/kit-digital/