La Cambra alerta de l’impacte negatiu que té la vaga del taxi sobre l’economia i la ciutat

En aquest sentit, la corporació insta a l’Ajuntament i la Generalitat a trobar una solució de consens que posi fi a la situació.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha alertat de l’impacte negatiu que està tenint la vaga del taxi sobre l’economia i la reputació internacional de la ciutat.

Després que el col·lectiu del taxi decidís, el cap de setmana passat, mantenir la vaga malgrat l’última oferta de la Generalitat, el Comitè Executiu de la corporació cameral ha decidit incloure la vaga del sector del taxi en l’ordre del dia de la seva reunió mensual per la gravetat de la situació.

A banda de les conseqüències sobre els usuaris i la mobilitat i, per tant, sobre la ciutadania en general, la decisió de mantenir i allargar la vaga està causant un gran impacte negatiu sobre el comerç, la restauració i l’hostaleria de la ciutat, així com sobre la reputació de Barcelona per la imatge que s’està donant de la ciutat.

Es per això, que el comitè executiu de la Cambra de Barcelona reclama a les administracions competents en la resolució del conflicte, que treballin per a trobar una solució de consens que respecti els interessos de totes les parts i posar fi a aquesta situació abans no tingui conseqüències encara més greus sobre l’economia i la imatge de la ciutat.