Gas Natural Fenosa i la Cambra de Comerç de Barcelona col·laboraran per ajudar a exportar a les pimes catalanes

L’objectiu del Programa és el de formar i assessorar gratuïtament PiMES catalanes de qualsevol sector que desitgin realitzar la seva primera exportació.

El director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Martí Solà, i el director de la Cambra de Comerç de Barcelona, Xavier Carbonell, han presentat avui a Barcelona el Programa Primera Exportació, un projecte que té com a objectiu formar i assessorar gratuïtament a PiMES que vulguin iniciar el seu procés d’internacionalització.

El programa, que la Fundació Gas Natural Fenosa va crear l’any 2001 a l’Argentina, s’implanta per primera vegada a Espanya i està dirigit a empreses catalanes que vulguin iniciar activitats d’exportació. Per participar en el Programa, les empreses interessades han d’aportar un CIF i inscriure’s en el programa a través del web www.fundaciongasnaturalfenosa.org.

La iniciativa, que també s’implanta aquest any en altres zones d’Espanya, se centra a acompanyar les PiMES a donar els primers passos en l’àmbit de l’exportació en qualsevol part del món. Es tracta d’un pla complert de formació gratuït i continu, que inclou sessions formatives presencials i online, assessorament i tutories personalitzades, a través de les quals els participants podran adquirir coneixements en temes com ara màrqueting internacional, gestió empresarial i formació de preus, entre altres.

Les sessions formatives inicials constaran de tres cicles intensius, de dos dies de durada en mitja jornada, i s’impartiran durant els mesos de juny, setembre i novembre. En el cas de Catalunya, les jornades es desenvoluparan a Barcelona.

  • Descarregar

    NPPrimeraExportacio Catalunya Cambra CAT.pdf