Es posa en marxa la segona edició de la campanya “A Badalona som Bons!”

A través del web badalona.bonsconsum.cat ja es poden descarregar fins a 10 bons per 60 euros que permeten fer compres per valor de 100 euros en els comerços locals adherits.

L’Ajuntament de Badalona i la Cambra territorial del Barcelonès Nord posen en marxa des d’avui la segona edició de la campanya d“A Badalona som bons!” amb un total de 91.000 bons que oferiran un descompte de 4 euros per cada 10 euros de compra en els establiments comercials adherits. L’adquisició i descàrrega dels vals de descompte, dirigida als ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys, ja es pot fer efectiva des d’avui mateix a través de la plataforma badalona.bonsconsum.cat

Des d’aquesta pàgina web, cada persona usuària tindrà l’oportunitat de descarregar un màxim de 10 bons promocionals, els quals cadascun d’ells aplicarà un 40% de descompte per cada 10 euros de compra en les adquisicions realitzades als comerços locals adherits a la campanya. Així, per cada badaloní que faci una compra per un valor final de 100 euros, se li descomptaran 40 euros d’aquest import, pagant-ne només els 60 restants.

Cal recordar que amb la voluntat d’apropar la campanya a tot el conjunt de la ciutadania, l’Ajuntament posarà en marxa a partir de la pròxima setmana un punt d’atenció presencial a l’Oficina de Turisme de Badalona, per tal gestionar la descàrrega i adquisició dels bons en persona.

La iniciativa habilita un onzè bo de caràcter solidari i social
La campanya, que ja compta amb més de 130 establiments adherits, preveu una inversió total de 365.000€ i estima generar un impacte de més de 900.000 euros entre el teixit comercial badaloní. A més, per tal de fomentar el caràcter social del projecte, la campanya posarà a disposició de tota la ciutadania, que descarregui els 10 bons de comerç, la possibilitat de poder gaudir d’un bo extra solidari per bescanviar en establiments d’alimentació que s’adhereixin a l’acció social del banc d’aliments.

El funcionament d’aquest bo solidari serà idèntic a l’estàndard, l’usuari tindrà la possibilitat d’aportar voluntàriament 6 euros a la causa, mentre l’Ajuntament atorgarà els 4 euros restants. Així, els impulsors preveuen que s’assoleixin més de 65.000 euros els quals es destinaran íntegrament a comerços que es vinculin en la iniciativa i contribueixin a l’ajut dels veïns i veïnes de Badalona en situació de vulnerabilitat.