El Servei Finançament Cambra i una desena d’entitats i operadors financers analitzaran el present i futur del mercat financer

Directius i gerents d’empreses financeres debatran sobre la situació del sector i avaluaran els seus reptes i oportunitats en una jornada a La Llotja de Mar conduïda pel periodista econòmic de TV3, Albert Closas, i la participació especial de Martí Saballs, director d’informació econòmica de Prensa Ibérica.

La Llotja de Mar acollirà el proper dimarts, 23 de maig, al matí la primera jornada dedicada a reflexionar sobre el present i futur del mercat financer. Sota el títol Suma’t a la jornada de finançament, una desena de directius i gerents d’entitats financeres de renom analitzaran l’evolució de la banca tradicional i quines són les noves eines de finançament empresarial.

En concret, l’objectiu dels ponents és apropar els seus coneixements i experiència sobre el sector als participants de l’acte, per així ajudar a comprendre els nous reptes financers i també quines són les oportunitats i beneficis per a les empreses i per fomentar el creixement del territori. Concretament, les organitzacions que encapçalaran les taules són: Bankinter, Banc Sabadell, Ibercaja, Caixa d’Enginyers, AYCE Consulting, Focus Partners, Novicap, Laurion, Iberent i Beka Credit.

L’esdeveniment estarà conduït pel reconegut periodista de TV3 i director del programa econòmic de Valor Afegit, Albert Closas, i comptarà amb una ponència magistral del director d’Informació Econòmica de Prensa Ibérica, Martí Saballs, sobre les possibilitats que tenen les empreses a l’hora de trobar finançament.

La finalitat d’aquesta jornada és establir ponts entre les diferents entitats i operadors financers del mercat català i les empreses i empresaris del territori, contribuint a la millora de la cultura financera i ajudant-los a accedir al finançament.  A més, durant l’acte també es presentarà l’oferta i possibilitats que ofereix el Servei de Finançament Cambra. Aquest programa de la Cambra de Comerç de Barcelona està especialitzat en assessorament i consultoria en matèria de finançament empresarial: diagnostica la situació financera dels negocis que ho requereixen i els posa en contacte amb els agents del sistema financer que millor poden atendre les seves necessitats.

Per a més informació del programa de la jornada i dels ponents que hi participaran es pot consultar la següent web, www.sumatfinancament.cambrabcn.org, on també s’hi realitzen les inscripcions.

El Servei de Finançament Cambra: promoció i accés al finançament empresarial

Es tracta d’una àrea de la Cambra de Comerç de Barcelona que treballa per millorar la cultura financera de l’empresariat del territori i contribuir a dotar-lo d’eines per cobrir les seves necessitats de finançament. Contempla tant la resolució de dubtes financers com l’assessorament personalitzat a empreses amb l’objectiu de detectar les seves necessitats econòmiques i facilitar-los les alternatives de finançament més adequades en cada cas. Actualment, la iniciativa compta amb una borsa formada per aproximadament una vintena d’entitats, institucions i altres operadors del mercat financer.