El president de la Cambra es reuneix amb alcaldes del Berguedà per establir línies d’actuació conjuntes

En concret, a la trobada, celebrada a la seu de la Cambra al Berguedà, hi han participat els alcaldes de Berga, Gironella i Olvan, així com el president del Consell Comarcal del Berguedà i el de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, es reuneix amb l’alcalde de Berga, Ivan Sànchez, l’alcalde de Gironella, David Font, l’alcalde Olvan, Sebastià prat, el president del Consell Comarcal del Berguedà, Ramon Caballé, i el president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall, per tal de conèixer de primera mà la realitat economicoempresarial del territori i establir línies d’actuació conjuntes entre la Cambra i l’administració local.

La trobada, celebrada a les oficines de la Cambra al Berguedà amb la participació de la presidenta de la Cambra al Berguedà, Mercè Sallés, ha permès discutir plans d’actuació específics en àmbits com les infraestructures, l’activitat industrial, les relacions amb el teixit local i el turisme.

La visita al Berguedà també ha servit per conèixer les instal·lacions del Grup Boix

Així mateix, i per tal de copsar la realitat empresarial de la comarca, el president Josep Santacreu, la presidenta Mercè Sallés i l’alcaldessa de Puig-reig, Eva Serra, han visitat aquest matí les instal·lacions del Grup Boix, ubicades a Puig-reig, de la mà dels germans Boix.

El Grup Boix, popularment conegut com Serradora Boix, una de les empreses punteres del comarca, es dedica a la gestió forestal i a la serradora, i compta amb més de 50 anys de trajectòria en el sector de la fusta. L’empresa, amb una facturació propera als 33 milions d’euros, genera més de 120 llocs de treball i fa possible la transformació de 180.000 tones de fusta a l’any.