El Ple renova la confiança en el president de la Cambra de Barcelona

El Ple de la Cambra comparteix àmpliament el projecte actual i de futur de la institució i l’ha recolzat amb més de 75% dels vots.

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, òrgan de representació de la institució, ha renovat la confiança en el President, Miquel Valls, per 40 vots a favor, cinc en contra, set en blanc i un vot nul en una votació nominal i secreta. Els ple de la cambra està format per 68 empresaris, dels quals 57 han assistit avui al ple i 4 persones han marxat abans que es dugués a terme la votació.

El ple extraordinari s’ha celebrat per iniciativa del comitè executiu de la Cambra per donar resposta a un seguit de preguntes – formulades per un membre del ple en l’últim ple abans de l’estiu-  relacionades amb el funcionament intern de l’entitat i el seu projecte de futur, endegat pel president Miquel Valls després de l’aprovació del decret llei de desembre de 2010 que va significar la supressió de les quotes obligatòries.

En el mateix ple, el president de la Cambra, Miquel Valls, ha expressat la seva plena confiança en el futur de la institució després d’uns anys difícils de transició.