El món econòmic i la societat civil s’uneixen per demanar diàleg

La Cambra de Comerç de Barcelona celebra la festivitat del patró del Consolat de Mar, Sant Marc, posant de relleu el diàleg i la mediació com a via per assolir solucions pacífiques.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat el dia de Sant Marc, patró del Consolat de Mar, apel·lant al compromís amb el diàleg. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va donar la benvinguda a l’acte defensant el compromís i la mediació com a eines per assolir “una solució pacífica i productiva als conflictes mercantils i empresarials.”

Enguany, la jornada va comptar amb la participació de la degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i també Presidenta de l’Associació Intercol·legial de Catalunya, Maria Eugènia Gay, qui va oferir la conferència sota el títol “La influència de la societat civil en els poders públics. Importància del diàleg i mediació”. El vicepresident tercer de la Cambra de Comerç de Barcelona i cònsol del Consell de Vint del Consolat de Mar, Francesc Pont, va ser l’encarregat de fer la cloenda de la festivitat.