El Dia de la Cambra al Baix Llobregat reconeix les empreses més destacades de l’any

Les empreses Dallant, Adtel Sistemas de Comunicación, Electricitat i Automatismos Santos; i les emprenedores Joana i Imma Amat d’Amat Immobiliaris han estat escollits empreses i trajectòria emprenedora, més significatives de l’any 2014 a la comarca

La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva delegació al Baix Llobregat, ha lliurat aquest vespre al Restaurant Paradís Can Amat els Premis Cambra, coincidint amb la celebració del Dia de la Cambra al Baix Llobregat. Durant el decurs de l’acte s’ha celebrat, a més, la conferència a càrrec del psicòleg, escriptor, investigador del comportament humà i dinamitzador d’equips, Juan Manuel Opi amb el títol: els confins del lideratge en la gestió empresarial.
L’acte ha comptat amb la presència d’unes 250 persones entre empresaris, autoritats i representants públics de la comarca, encapçalats pel president de la Cambra i el president del Consell de la delegació de la Cambra a la comarca, Carles Guilera. Ha presidit l’acte l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell.

  • Descarregar

    NP Dia de la Cambra al Baix Llobregat.pdf