El congrés Medi’Nov promou el coneixement i la innovació de les tecnologies mèdiques amb més de 200 participants

La capital catalana ha acollit per primera vegada el congrés B2B dedicat a la indústria de les tecnologies mèdiques.

El World Trade Center de Barcelona ha estat els dies 26 i 27 de juny la seu del Medi’Nov Spain 2024, un congrés B2B dedicat a la indústria de les tecnologies mèdiques amb l’objectiu de promoure el coneixement, la col·laboració i la innovació entre els professionals del sector mèdic i la salut, així com l’activitat de les empreses del sector medtech.

Es tracta de la primera edició d’aquest congrés internacional que acull la capital catalana, que ha comptat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat de Catalunya. Les dues jornades de l’esdeveniment han aplegat 20 expositors i més de 200 visitants, un èxit de participació que confirma el Medi’Nov com a cita imprescindible per a l’ecosistema de les tecnologies mèdiques.

La innovació en materials i processos, la salut digital, la ciberseguretat en dispositius mèdics i les estratègies d’accés al mercat han estat algunes de les principals tendències exposades durant l’esdeveniment, que ha servit també com a espai de coneixement amb una vintena de conferències.

Així mateix, el congrés ha acollit una competició d’innovació amb la participació de start-ups innovadores com Aspivix, Dendris, Ephion Health, Kriba, Medicsen, Medinbox, Nura Technology, Rethink Medical i The Blue Box Biomedical Solution, oferint solucions pioneres en el camp de la salut.

Amb l’objectiu de consolidar Barcelona com a epicentre del debat sobre les tecnologies mèdiques, la organització del Medi’Nov Spain ja està treballant per fer realitat una segona edició del congrés l’any 2025, més impactant i amb nous socis per garantir una participació encara més nombrosa.