Catalana Occidente, guanyadora de la 51a edició del Premi Llotja

El jurat distingeix també a Abertis amb una menció honorífica, per la informació constant als accionistes i al mercat.  

Catalana Occidente, avui Grup Catalana Occidente, ha estat el guanyador de la cinquanta-unena edició del Premi Llotja, que des de 1964 atorga la Cambra de Comerç de Barcelona per reconèixer la qualitat de la informació que les societats mercantils faciliten als accionistes i al mercat, amb la finalitat de promoure una informació cada vegada més transparent, completa i estructurada.

El president del Grup Catalana Occidente, Josep M. Serra, ha recollit el guardó en representació de l’entitat asseguradora en un acte que ha tingut lloc a la Casa Llotja de Mar, seu corporativa de la Cambra.

El jurat del premi ha valorat el rigor, la fiabilitat i la riquesa de la companyia. Així mateix, ha volgut fer una menció honorífica al Grup Abertis per l’esforç i mèrit que ha suposat oferir al mercat informació constant, fiable i valuosa, en un context d’elevada internacionalització i especialització en serveis d’impacte tan elevat per al ciutadà com són els serveis de xarxa. Salvador Alemany, president del Grup Abertis, ha recollit el guardó.

Banc Sabadell, Distribuidora Internacional de Alimentación (DIA), CaixaBank, Gas Natural Fenosa, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Telefónica i Repsol YPF són algunes de les empreses que han rebut aquesta distinció en anteriors edicions. Poden accedir al Premi Llotja totes les societats mercantils, encara que no cotitzin a Borsa.