Carles Ayats, nou president de la delegació de la Cambra de Barcelona al Vallès Oriental

El nou delegat és membre del Consell de la delegació des de 2011 i Rosa Maria Lleal que ha estat al capdavant durant sis anys.

La delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental nomena a Carles Ayats (Sant Celoni, 1970) nou president del Consell de Delegació. Ayats és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, administrador d’Espai Esport Wellness S.L i del grup d’empreses Ayats Immobiliària, i membre del Consell de la delegació des del 2011.

Per la seva part, Rosa Maria Lleal, Enginyera Química per l’Institut Químic de Barcelona, cedeix el relleu després d’haver estat al capdavant de la delegació entre els anys 2010 i 2016. Així mateix, és consellera delegada del Grup d’empreses Lleal, empresa familiar en cinquena generació que des de 1874  dedica la seva activitat a la fabricació de maquinària per a la indústria química.

També formem part del Consell de la Delegació  Ferran Espona de Productos Alimenticios Gallo, S.L., Carlos Ventos de Lucta, S.A., Jordi Pursals de EDV Packaging Solutions, S.A., Xavier Domenech de Compañia Maquinaria 93, S.A., Anna Maria Fortuny de Notaria Fortuny, Francesc Sagalés de Empresa Sagalés, S.A. i Camil Raich de Raich Lopez Royo & Asociados, S.L.

  • Descarregar

    20160411_NP_RelleuDelegaci%C3%B3Vall%C3%A8sOriental