Cambra Certifica és acreditada com a Entitat Certificadora del Segell d’Excel·lència Europea EFQM

Gràcies a un acord de col·laboració entre el Club Excel·lència en Gestió i Cambra Certifica.

Cambra Certifica, entitat amb la que col·labora la Cambra de Comerç de Barcelona, acreditada per ENAC (Entidad Nacional de Acreditación) per a la certificació de sistemes de qualitat, medi ambient, i projectes d’investigació, desenvolupament i innovació tecnològica, ha firmat un acord amb el Club Excel·lència en Gestió per participar com a Entitat de Certificació de l’esquema de reconeixement del Club i l’EFQM. 

La firma de l’acord ha comptat amb la intervenció del secretari general del Club Excel·lència en Gestió, Ignacio Babé i Carlos Prieto, conseller delegat de Cambra Certifica.

Cambra Certifica ha apostat per la promoció i certificació de models de gestió basats en la direcció estratègica, l’impacte en l’entorn i la millora contínua, aspectes contemplats en el Model EFQM d’Excel·lència.

Cambra Certifica, en col·laboració amb la Xarxa de Cambres de Comerç, intentarà potenciar i fomentar el Reconeixement cap a l’Excel·lència, segons el Model EFQM, com un reconeixement integral a una forma de fer bé les coses a les organitzacions.

El Club Excel·lència en Gestió és una associació privada sense ànim de lucre que es va fundar l’any 1991, per part de vint-i-un primers executius de les organitzacions espanyoles més importants per promoure la competitivitat i l’eficiència de les organitzacions espanyoles. Des del seu naixement el Club va prendre com a referent i bandera el Model EFQM d’Excel·lència convertint-se en representant únic i oficial de l’EFQM per a Espanya l’any 1994. 

L’European Foundation for Quality Management (EFQM) va ser fundada l’any 1999 amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les organitzacions. Actualment la formen més de 500 socis, de 55 països, que focalitzen els seus esforços a millorar la posició competitiva de les organitzacions a través de la qualitat i les activitats de millora cap a l’excel·lència. 

Aquesta fundació defineix el model EFQM de Qualitat i Excel·lència com a via per a  l’autoavaluació i la determinació dels processos de millora contínua en entorns empresarials tant privats com públics. A través de l’autoavaluació, el model EFQM pretén una gestió més eficaç i eficient. La identificació dels punts forts i les debilitats aplicada a diferents àmbits de l’organització constitueix el punt de partida pel procés de millora. 

 

Més informació http://bit.ly/cambracertificaCCB161