CaixaBank i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen la relació de les empreses catalanes amb el mercat xilè

Les Jornades “Porta a l’Exterior” ofereixen formació en comerç exterior i assessorament personalitzat als clients empresa.

CaixaBank i la Cambra de Barcelona han impulsat l’organització de les Jornades “Porta a l’Exterior” per donar assessorament a més de 80 empreses catalanes interessades a potenciar la seva dimensió internacional.

Els directors de les oficines de representació i de les sucursals internacionals, juntament amb l’equip d’especialistes de comerç exterior de l’entitat financera, han ofert una sessió a la Cambra de Comerç de Barcelona amb l’objectiu d’assessorar a les empreses sobre nous mercats als quals dirigir l’exportació i com orientar els projectes internacionals. La iniciativa ha permès mantenir 186 entrevistes i formació personalitzada sobre més de 50 països.

Les Jornades “Porta a l’Exterior” són una iniciativa de CaixaBank per posar al servei dels seus clients empresa la seva experiència en comerç exterior i el seu coneixement dels mercats internacionals. Destaca la presència de l’equip al complet de directors de la xarxa d’oficines de representació de l’entitat a l’exterior, els qui mantenen entrevistes directes amb les empreses per oferir assessorament personalitzat a la situació del client.

L’entitat financera ha impulsat aquestes jornades per vuitè any consecutiu. La present edició és la que ha aconseguit un major nombre d’assistents, tant en nombre d’empreses com en la quantitat de mercats sobre els quals s’ofereix informació i assessorament.

  • Descarregar

    20150309_NP_PortaExterior_Caixabank_Cambra