Barcelona Oberta junt a la Cambra i l’Ajuntament de Barcelona estrenen el segon cicle de la sèrie de podcasts “El comerç també és digital”

De la mà de la periodista, Carmen Cortés, coneixerem els casos de digitalització de quatre marques de retail de la ciutat: Ferreteria Bolibar, Grupo Sagardi, Idun i Raima.

Després de l’èxit de l’estrena de la primera sèrie de podcasts “El comerç és digital” el passat mes de gener, l’entitat Barcelona Oberta, amb el suport de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del HUB cambraDigital, han decidit treure una segona temporada. En aquest ocasió les entrevistes sobre digitalització corresponen a quatre empreses de retail que tenen presència als eixos comercials de Barcelona Oberta, com el Born, Rambla Catalunya, Barnacentre i l’Eix Sagrada Família.

A cadascuna d’aquestes càpsules, i de la mà de la periodista Carmen Cortés, periodista de Betevé, s’abordaran les experiències en diferents processos de digitalització de marques reconegudes en les categories de restauració, bricolatge, bellesa i papereria. A través d’entrevistes als seus propietaris i gerents, l’entitat Barcelona Oberta vol donar a conèixer casos reals de transformació digital de comerços de la ciutat.

Amb una durada d’aproximadament quinze minuts, les càpsules audiovisuals acolliran cada dimecres un nou protagonista que compartirà els desafiaments dels seus negocis amb clau digital. Bruna Bolibar, gerent de Ferreteria Bolibar, compartirà la seva experiència amb “La digitalització d’un comerç emblemàtic i familiar”; Juan Carlos Arriaga, cap de màrqueting i comunicació de Sagardi ens explicarà el repte de “Com digitalitzar la singularitat d’una experiència gastronòmica”; Loli Iborra, administradora a Idun, Bienestar y Belleza, ens parlarà de “La digitalització com a eina de professionalització”; i finalment, Núria Raja i Nil Muntané, gerent i director de màrqueting de la coneguda papereria Raima ens explicaran com: “La papereria més gran d’Europa, també és digital”.

El conjunt d’aquesta sèrie “El comerç també és digital” inclou la primera temporada, amb les entrevistes a La Mallorquina, Cottet, Veritas i Aragaza, totes elles marques singulars dels eixos comercials de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, Barcelona Oberta vol contribuir a millorar i potenciar la transformació digital del comerç de Barcelona, per situar-la a l’alçada de les principals ciutats del shopping mundial.

La sèrie de podcasts es pot escoltar en línia als canals de YouTube i de Spotify de Barcelona Oberta i de la Cambra de Barcelona, a través del web cambradigital.cat.