Banco Santander renova la col·laboració per impulsar la Memòria Econòmica de Catalunya 2015

El mes de juny es presentarà 51a. edició de la Memòria Econòmica de Catalunya, que aquest any tindrà com a eix central la internacionalització de l’economia catalana.

El president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, i el subdirector general del Banco Santander i responsable a Catalunya, Luís Herrero Borque, han signat avui a la Casa Llotja de Mar el conveni que permetrà el patrocini de la Memòria Econòmica de Catalunya 2015, l’únic informe a Catalunya que fa un balanç anual de l’economia catalana i de totes les províncies i comarques que la integren.

Al juny es presentarà la 51a. edició de la Memòria a la Llotja de Mar de Barcelona, i durant el mes juliol a altres cambres catalanes, entre elles Lleida, Girona o Reus, gràcies al suport del Banco Santander. En aquestes presentacions territorials es farà un balanç de l’economia del territori i es presentarà l’estudi monogràfic de cada província. 

L’eix central de la Memòria de 2015 és la internacionalització de l’economia catalana. Sobre aquesta qüestió tractarà el monogràfic elaborat pel Dr. Joan Tugores, catedràtic de la UB, i que serà presentat a la Llotja de Mar, així com els vuit articles (alguns genèrics i altres de caràcter més territorial) que inclou la Memòria. Aquests articles són.