Banco Santander col·labora amb el Consell General de Cambres de Catalunya per impulsar la Memòria Econòmica de Catalunya 2014

Al mes de juliol es presentarà 50a. edició de la Memòria, consolidant-se com la publicació econòmica de referència més antiga de Catalunya.

El president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, i el subdirector general del Banco Santander i responsable a Catalunya, Luís Herrero Borque, han signat avui a la Casa Llotja de Mar el conveni que permetrà el patrocini de la Memòria Econòmica de Catalunya per part de l’entitat per impulsar aquest informe que aporta una visió global de l’estat de l’economia catalana i dels principals sectors d’activitat.

La Memòria Econòmica de Catalunya és una publicació anual de referència a Catalunya que elabora el Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra de Comerç de Barcelona i que també incorpora vuit articles d’experts professionals i acadèmics sobre temes d’actualitat econòmica. En aquest edició han col·laborat Salvador Alemany, Guillem López i Casasnovas, Joan B. Casas, Martí Parellada i Gemma Garcia, Agustí Segarra, Germà Bel i Daniel Albalate, Esther Martínez, i Pilar Cos i  Blanca Escardíbul.

Al juliol es presentarà la 50a. edició de la Memòria, sent la publicació econòmica més antiga de Catalunya. Coincidint amb el cinquantè aniversari, la publicació es renova incorporant un anàlisi territorial de l’economia de les províncies i comarques catalanes. Aquest any la publicació es presentarà a la Casa Llotja de Barcelona com és tradició, i com a novetat també a sis cambres catalanes ubicades a ciutats de referència.