Banc Sabadell, guanyador de la 50ª edició del Premi Llotja per la qualitat i transparència de la informació al mercat

El jurat distingeix també a Distribuidora Internacional de Alimentación (DIA) amb una menció honorífica, per la claredat exposada i amplitud de la informació que posa a disposició dels accionistes i del mercat.

Banc Sabadell ha estat el guanyador de la cinquantena edició del Premi Llotja, que des de 1964 la Cambra de Comerç de Barcelona atorga per reconèixer la qualitat de la informació que les societats mercantils faciliten als accionistes i al mercat, amb la finalitat de promoure una informació cada vegada més transparent, completa i estructurada.

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha recollit el guardó en representació de l’entitat financera en un acte que ha tingut lloc a la Casa Llotja de Mar, seu corporativa de la Cambra.

El jurat del premi ha tingut en compte l’exposició clara, precisa, ordenada i actual de les activitats empresarials i de gestió de Banc Sabadell, a més dels seus anàlisis de conjuntura del sector en el qual desenvolupa l’activitat i la seva possible incidència en la marxa i desenvolupament de l’entitat. El jurat també ha valorat els procediments de bon govern de la companyia, així com la freqüència i actualització de les informacions i la política de creació de valor a l’accionista.

Donada la qualitat de la memòria presentada per Distribuidora Internacional de Alimentación (DIA), el jurat del Premi Llotja ha proposat per unanimitat al Comitè Executiu de la Cambra la concessió d’una menció honorífica a la companyia. La directora de Relacions Públiques de DIA, Nieves Álvarez, ha recollit el guardó, atorgat en reconeixement a la claredat exposada i amplitud de la informació que posa a disposició dels accionistes de DIA i del mercat.

CaixaBank, Gas Natural Fenosa, Abertis, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Telefónica i Repsol YPF són algunes de les empreses que han rebut aquesta distinció en anteriors edicions. Poden accedir al Premi Llotja totes les societats mercantils, encara que no cotitzin a Borsa.

 

Foto http://bit.ly/1LflyC3