200 empreses busquen internacionalitzar-se a la Fira de Subcontractació de Bilbao

Un total de 84 compradors han confirmat assistència a la Fira, que tindrà lloc del 26 al 28 de maig.

La Fira de Subcontractació de Bilbao, que tindrà lloc entre el 26 i el 28 de maig, acull un total de 215 subcontractistes inscrits per als 84 compradors que han confirmat la seva assistència. Fruit d’aquesta trobada hi ha previstes fins a 800 entrevistes per arribar a acords que puguin donar pas a la internacionalització de les empreses.

Les activitats més demandades són principalment la de transformació. amb i sense arrencada de llimadures, (forja, caldereria, mecanització, Mecano-soldadura, estampació, embotició, tall làser, etc.), tractaments tèrmics i superficials, enginyeria, electricitat i electrònica, fabricació de motlles, plàstic, fabricació d’utillatges, materials compostos i fabricació de conjunts.

Per la seva banda, els compradors pertanyen als següents sectors: automoció, construcció, ferrocarril (tant de vehicles com d’infraestructures), electricitat i electrònica, energètic, defensa, fabricants de diversos tipus de maquinària (packaging, elevació, processament, eina, agroalimentària).

 

Més informació Pla de Subcontractació Industrial