16 empreses del Baix Vallès participen en un face to face express de negocis

L’Antena Local de Mollet de la Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat, juntament amb Infodret/Adhec i Prevint, una trobada d’empreses amb l’objectiu de fomentar les relacions empresarials dins del territori del Baix Vallès. Un total de 16 empreses, majoritàriament de serveis, han participat en els respectius cara a cara express. Gestoria, assessoria, enginyeria, bufet…

L’Antena Local de Mollet de la Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat, juntament amb Infodret/Adhec i Prevint, una trobada d’empreses amb l’objectiu de fomentar les relacions empresarials dins del territori del Baix Vallès.

Un total de 16 empreses, majoritàriament de serveis, han participat en els respectius cara a cara express. Gestoria, assessoria, enginyeria, bufet d’advocats, escola d’idiomes, lloguer d’espais, instal·lacions d’alarmes, implantació LOPD, processos d’automatització o informàtica industrial, entre d’altres, són serveis que s’han ofert.

La trobada s’ha celebrat a la seu corporativa de l‘Antena, la Masia de Can Lledó, amb l’organització conjunta d’Infodret/Adhec i Prevint, arribant a la seva segona edició. Tot i així, és la quarta vegada per part de la Cambra que s’organitza aquest tipus de trobada amb un format on les empreses tenen poc més de dos minuts per explicar la seva tasca a un altre empresari. En les passades ocasions es va celebrar conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet i l’Ajuntament de La Llagosta en les seves respectives localitats.

L’objectiu és establir sinèrgies empresarials que puguin tenir una repercussió positiva, tant per Mollet del Vallès com per les localitats properes. Aquesta pràctica els permet millorar la presentació de la seva empresa d’una manera ràpida i concisa, orientada a obtenir resultats, fer nous contactes i identificar noves oportunitats de negoci amb altres empreses d’interès.