10 anys del Punt de Servei de la Cambra de Barcelona a Mollet del Vallès

Més de 4.500 empreses del Vallès Oriental han rebut assessorament i 2.500 treballadors d’empreses de la zona han participat als més de 200 cursos que s’han realitzat.

El Punt de Servei de Mollet de la Cambra de Comerç de Barcelona compleix aquest 2017 deu anys des de que es va inaugurar al 2007. Durant aquest període, s’han atès més de 4.500 empreses del Vallès Oriental, amb més de 5.000 consultes resoltes i més de 1.5000 serveis realitzats, sobretot en tràmits de comerç exterior, certificació digital, formació, comerç interior o tràmits amb l’OGE (Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat), entre d’altres.

Per altra banda, s’han realitzat un total de 200 cursos, on han participat més de 2.500 treballadors d’empreses de la zona. El Punt de Servei de Mollet ha organitzat durant aquests 10 anys més de 60 jornades informatives i tallers per a comerciants. També ha organitzat 5 sessions de Networking on els empresaris han pogut interactuar i ampliar els seus negocis.

El Punt de Servei de Mollet participa al Programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo) per ajudar als joves a inserir-se en el mon laboral i en el de Joves X Emprendre.