Inverteix en crèdit fiscal del sector cultural i millora la teva fiscalitat

La modificació de la Llei de l’Impost Sobre societats del 2021 permet a les empreses de les arts escèniques, música en viu i sector audiovisual, aplicar-se una deducció fiscal de les despeses artístiques, de producció i promoció dels seus espectacles, que pot ser del 20% en el cas de la música i les arts escèniques, o del 25% al 30% en el cas de l’audiovisual.

El legislador permet a les empreses culturals que no poden aplicar-se la deducció en el seu propi impost sobre societats (en cas de no tenir prou benefici) que puguin transferir aquest crèdit fiscal (és a dir, vendre) a altres empreses que tinguin bases imposables positives, oferint-les una rendibilitat del 20%. Aquesta és una eina que beneficia tant al sector cultural com al conjunt de l’economia del país.

Si estàs interessat a millorar la fiscalitat de la teva empresa, vine a aquesta sessió a la Cambra de Vic, on t’explicarem com funciona aquesta eina d’optimització fiscal, com s’estructuren aquestes operacions, quines implicacions fiscals i legals hi ha per les empreses inversores, i si vols et posarem en contacte amb empreses del sector cultural on invertir.

Información del evento

Resumen

Icono de calendario Fecha 6 de noviembre 2024
Icono de reloj Hora 11:00 h
Icono de duración Duración 1,5 horas
Icono de mapa Lugar Osona
Icono de precio Precio Gratuito

Próximos eventos