Patrocinis

Registra’t per rebre continguts personalitzats amb les teves àrees d’interès.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque a gravida ex, et consequat dui.

Patrocionis d’esdeveniments

Poden ser patrocinadors de la Cambra de Barcelona les empreses i les entitats interessades a associar la seva imatge de marca a l’activitat regular de la Cambra orientada a empreses.

La primera de les tres modalitats de patrocini de la Cambra de Barcelona permet aconseguir avantatges promocionals per mitjà d’obtenir presència de marca de línies de serveis a les empreses de caràcter divers:

Patrocinis d’espais

Concebuda per a empreses que busquen clients, i permet arribar a acords puntuals amb Cambra de Barcelona per invertir en l’organització d’actes de trobada d’empreses, demostració de productes i publicitat a través dels diversos canals digitals gestionats per la Cambra de Barcelona.

Aquesta modalitat de patrocini és la seleccionada per empreses amb objectius comercials específics i comporta determinar amb detall quines opcions es poden orquestrar a Barcelona ciutat, a les diverses ciutats del territori amb punts de servei de la Cambra i als diversos canals de comunicació per valorar i acordar les responsabilitats, els riscos i els guanys que corresponen a cadascuna de les parts.

Patrocinis de serveis

Per a departaments de màrqueting d’empreses i organitzacions que volen posicionar la imatge de marca amb la de la Corporació.

Aquests patrocinadors valoren l’interès que desperten els actes corporatius de Cambra Barcelona, ​​les publicacions econòmiques regulars o extraordinàries produïdes pel Gabinet d’Estudis. I fins i tot els espais i altres actius de caire institucional de la Corporació

Demana més informació

Institucions i Relacions corporatives

Cambra de comerç de Barcelona

Av. Diagonal 452, 08006 Barcelona

+34 934 169 300

lmunoz@cambrabcn.com

Podéis solicitar una reunión para conocer en profundidad las modalidades disponibles y condiciones. Contactad sin compromiso con:

Descargar modalidades de patrocinio de Cambra Barcelona